fbpx

Behandelingen

Tanden en kiezen bestaan uit tandbeen en glazuur. De kleur en de dikte van het tandbeen bepaalt de kleur van de tand. De kleur van tanden is bij iedereen verschillend. Tanden kunnen witter gemaakt worden met bleekbehandelingen. Benieuwd naar de behandelingen van White Smile Westland? Scroll naar beneden voor meer informatie.

Voordelen

De voordelen van tanden bleken met een peroxidevrije tandenbleek gel zijn:

Hoe gaat tanden bleken in zijn werk?

Allereerst bent u van harte welkom bij ons in de praktijk. Omdat wij alle informatie tot onze beschikking willen hebben vragen wij u een formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier wordt u gevraagd uw tanden te poetsen met onze speciale tandenborstels. Daarna mag u plaats nemen in de stoel. Wij controleren eerst het gebit op de mondgezondheid. Daarna plaatsen wij de mondspreider. 

Wij maken gebruik van rubberen mondspreiders zodat u de gehele behandeling comfortabel voelt. De behandeling is van start gegaan en duurt elke ronde 25 minuten. Wij kijken samen naar het resultaat en bespreken of er eventueel nog een ronde van 25 min nodig is. Als u zelf al tevreden bent met het behaalde resultaat zit de behandeling erop.